XY BLOGGING

Blogul tău de fun-facts

Cum să îți găsești persoana potrivită pe internet

dating onlineUltimii ani au adus numeroase schimbări în viața noastră. Una dintre cele mai mari este Internetul. Fără să vrem, acest mediu online a ajuns să fie o parte din ce în ce mai importantă din activitățile noastre cotidiene: fie pentru muncă, școală, divertisment sau chiar pentru dating online. Părerile despre această din urmă activitate sunt împărțite, însă, dacă te-ai decis să îți încerci norocul în dragostea pe internet, este bine să ai în vedere câteva sfaturi.

Găsește serviciul potrivit pentru tine

Site-urile care oferă servicii de matrimoniale online au ajuns la un număr foarte mare. În plus, multe dintre ele sunt specializate și se adresează unui anume tip de internauți. Poți folosi de la site-uri generale de dating online (precum noi-2.com, match.com sau friendfinder.com) la unele specializate ( de exemplu: greenfriends.com – pentru vegetarieni, millionairematch.com – pentru cei cu venituri mari, seniormatch.com – pentru persoanele în vârstă) sau chiar rețele de socializare (Facebook, Twitter etc.).

Pune siguranța pe primul loc

Chiar dacă mulți oameni și-au găsit jumătatea online, sunt și unii care au fost păcăliți. De aceea, trebuie să îți stabilești niște limite în activitatea ta online. Nu pune pe profilul tău informații personale (precum adresa sau numărul de telefon), cere poze recente înainte de întâlnire sau webcam, dacă e posibil și, cel mai important, programează întâlnirea într-un loc public.

Construiește-ți un profil câștigător

Prima impresie e, de multe ori, decisivă. În mediul online, prima impresie se face atunci când cineva vizualizează profilul tău. De aceea, e foarte important cum te prezinți. Încearcă să nu fii lăudăros, să nu spui minciuni (chiar dacă sunt inofensive) și să postezi poze care te avantajează. Completează câmpurile despre tine (pasiuni, filme preferate etc.) gândindu-te vei atrage persoane cu hobby-uri personale. Acordă, deci, o atenție crescută descrierilor. Nu în ultimul rând, nu scrie cu greșeli de gramatică sau de exprimare! Un limbaj neîngrijit poate să îndepărteze de pe profilul tău persoana perfectă.

Comunică eficient!

Atunci când găsești o persoană interesantă și vrei să o abordezi online, primul mesaj pe care îl trimiți trebuie să fie atractiv. Nu foarte lung, mesajul trebuie să stârnească curiozitatea destinatarului și să provoace un răspuns. Încearcă, deci să fii personal (poți spune că te-a atras faptul că amândoi aveți același film preferat, că are un zâmbet frumos etc.) și încheie cu o întrebare care să lanseze o mică temă de discuție, potrivită descrierii de pe profilul destinatarului. Nu trimite un mesaj ”standard” mai multor persoane! De cele mai multe ori, nici măcar nu vei primi un răspuns și în cele din urmă mesajele tale vor ajunge în spam. Evită, de asemenea, clișeele, replicile ”de agățat” și complimentele exagerate.

Nu face din datingul online o profesie

După ce te obișnuiești cu mecanismele site-urilor de matrimoniale, lucrurile vor merge mult mai ușor. Totuși, trebuie să știi când să te oprești. Nu te întâlni cu multe persoane în același timp și, mai ales, dacă ai găsit o persoană potrivită pentru tine, nu mai folosi serviciile acestor site-uri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 7 iulie 2012 de în Noutăți şi etichetată , , , , , , , .

Navigare

%d blogeri au apreciat asta: