XY BLOGGING

Blogul tău de fun-facts

Cum să porți tricoul polo

Image

Tricoul polo se așază într-o zonă de stil definită destul de vag ca smart casual, un amestec de vestimentație serioasă și piese relaxate. Îi este superior ca eleganță unui tricou simplu, dar se plasează categoric sub majoritatea cămașilor.

În funcție de eveniment poate fi purtat cu aproape orice fel de pantaloni casual, de la chino la blugi. Dacă circumstanțele o cer, tricoul poate fi băgat în pantaloni și strâns cu o curea, mai puțin în cazul pantalonilor din denim, imagine complet nerecomandată.

Cât mai simplu cu atât mai bine. Sfatul se aplică pentru orice ține de tricoul polo, începând cu nuanța bumbacului și terminând cu un eventual model. Desenele complicate nu se potrivesc cu liniile simple ale tricoului inventat de Lacoste, lucru valabil și pentru culorile prea aprinse. În cazul dungilor, un maximum de două nuanțe ar trebui să fie de ajuns, deși toate mărcile renumite pentru producția tricourilor și-au pus amprenta personală, iar modelele care ies din zona de acoperire a prezentului sfat nu sunt întotdeauna exagerate.

Gulerul se ridică doar în cazuri de necesitate maximă și, cel mai adesea, în contextul sportiv pentru care a fost gândit. René Lacoste a folosit un material moale astfel încât să se poată feri ușor de soare și să scape de scrobeala hainelor nesportive. A purta un guler rigid contravine ideii pentru care a apărut tricoul polo. Același lucru poate fi spus și despre purtarea lui cu cravată.

Tricoul trebuie ales pe măsură, nici mai mare și nici mai mic. Imaginea unui model care stă să pleznească pe silueta purtătorului nu este în nici un fel un avantaj stilistic.

Cu toate că nu poate fi formulată ca o regulă, nu se recomandă purtarea unui polo pe dedesubtul unui blazer/sacou ci mai degrabă în combinație cu o vestă, pulover cu anchior sau un cardigan.

Image

Image

Tricourile de mai sus sunt din colecția de anul acesta Ralph Lauren și le puteți găsi aici.

Dacă vreți să vedeți cele 10 articole vestimentare esențiale în primăvara 2012, dați click aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 28 martie 2012 de în Tendințe modă bărbați şi etichetată , , , , , , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: